Hjælp

Hvorfor kan jeg ikke logge ind?
Du skal nu anvende din email-adresse som brugernavn - ikke brugernummer. Du kan bruge det gamle password eller automatisk få tilsendt et nyt på den email-adresse, du har tilmeldt. Når du så logger ind kan du under "Mine data" evt. ændre password efter eget valg. Ønsker du et andet brugernavn skal du henvende dig til webmaster via fanebladet Kontakt

Hvorfor bliver jeg ikke logget af?
Hvis du har sat "flueben" i "Husk mig", bliver du automatisk logget ind,  næste gang, du besøger siden.

Jeg har ikke registreret mig med e-mail adresse og kan ikke logge ind, hvad gør jeg? 
Alle medlemmer af brugerforeningen der ikke er registreret med email-adresse vil få tilsendt et brev med opfordring til at oplyse hvilken adresse de vil registreres under. Hvis vi ikke har din emailadresse kan du ikke logge ind. Send din oplysning om emailadresse klik her.

Jeg får fejlmeddelelse, når jeg besøger visse af siderne, hvorfor? 
Det kan skyldes, at du har en firewall - f.eks. Zone Alarm, der blokerer for cookies. Visse funktioner på websitet kræver at der kan lægges en cookie på din computer. Prøv at nedsætte sikkerhedsniveauet.

Jeg har nogle forslag om ændring/forbedring af EG Clinea, hvad gør jeg?
 
Gå ind i debatforum og se om der allerede er lignende ønsker, og knyt så din kommentar dertil med et nyt indlæg indenfor emnet. Ellers opretter du et nyt emne, og skriver dine kommentarer. Bestyrelsen følger med i debatforum, og din mening er således med til at påvirke prioriteringen af de fremtidige rettelser og forbedringer af EG Clinea.

Har du i iøvrigt spørgsmål, er du velkommen til at skrive til webmaster